Sparen voor geurkaarsen bij Geur voor je Huis

Spaaractie: Trouwe klanten zijn we heel blij mee, zuinig op en belonen we graag!
Geur voor je Huis is dé webshop van Nederland op gebied van geurkaarsen. Jij wist dat natuurlijk allang al, want je komt regelmatig terug om een mooi product te kiezen uit ons grote aanbod. Wij zijn erg blij met jou als trouwe klant, daarom zijn we zuinig op je en willen wij je dan ook graag belonen. Wij doen dat met het hanteren van scherpe prijzen, we bieden aantrekkelijk voordeel en je kunt terecht voor leuke aanbiedingen die helemaal bij de tijd van het jaar passen. We bieden echter nog een aantrekkelijk voordeel: Geurpunten sparen! We liggen hier uit hoe het werkt.

Geurpunten sparen; zo werkt het

Bij Geur voor je Huis kun je geurpunten sparen, dit is een hele mooie manier om korting te krijgen op jouw volgende aankopen. Het sparen van geurpunten gaat snel, makkelijk en automatisch. Je hoeft er bijna niets voor te doen. Ga je een product bij ons bestellen? Maak dan tijdens de bestelling een account bij ons aan. Je ontvangt hierna bij elke euro die je besteedt automatisch één geurpunt. Deze geurpunt is €0,05 waard. Je kunt jouw gespaarde punten bij elke volgende bestelling inleveren. De geurpunten zijn twee jaar geldig.

Inloggen om jouw punten te ontvangen

Om jouw punten te kunnen ontvangen moet je ingelogd zijn bij elke bestelling die je doet. Wij kunnen anders de geurpunten niet aan jou toewijzen. Let er dus goed op of je in jouw eigen account aan het shoppen bent. Achteraf worden er geen geurpunten verstrekt. Wil je de punten gaan besteden? Zorg dan ook dat je ingelogd bent bij het bestellen van jouw nieuwe aankopen. De punten worden gegeven op vrijwel alle producten in onze webshop, behalve de artikelen uit de outlet, daarop ontvang je geen geurpunten.

Scherpe prijzen, aantrekkelijk voordeel en leuke aanbiedingen bij Geur voor je Huis

Geur voor je Huis houdt van geurkaarsen en onze klanten! Wij willen jou daarom een zo ruim mogelijk assortiment bieden. Daarbij hebben wij gekozen voor de beste producten van de beste merken op gebied van geurkaarsen en geurverzorgende producten. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende producten van deze grote merken. Niet alleen bieden wij veel keus, we hanteren bovendien zeer scherpe prijzen! Onze klanten zijn belangrijk voor ons, daarom bieden wij aantrekkelijke voordelen. Onze spaaractie van geurpunten is daar een voorbeeld van. Daarnaast bieden wij echter nog een aanlokkelijk voordeel: het 8ste product gratis voordeel. Dit voordeel geldt op veel artikelen in ons assortiment. Ben jij op zoek naar een leuke aanbieding? Wij bieden regelmatig extra aanbiedingen op wisselende merken en producten. Deze aanbiedingen passen we vaak aan op de tijd van het jaar. Kom daarom regelmatig bij ons terug om te profiteren van de huidige aanbieding. Maar dat hoeven wij jou als trouwe klant vast niet te vertellen!

Geurkaarsen voor jezelf en als cadeau

Veel van onze vaste klanten zijn grote fans van geurkaarsen of één van onze andere mooie producten. Onze producten zijn echter ook ideale cadeaus om weg te geven voor een verjaardag of feestdag. Kijk eens rustig tussen onze luxe gift sets voor een leuk idee!

Voorwaarden op een rij:

  • Elke bestede Euro levert 1 Geurpunt op;
  • Je spaart geurpunten automatisch als je een account hebt aangemaakt en ingelogd bent;
  • Geurpunten worden niet achteraf verstrekt;
  • Geurpunten zijn 0,05 waard;
  • Geurpunten zijn twee jaar geldig.