3000 geurartikelen

Uit voorraad leverbaar

GRATIS VERZENDING

bij besteding vanaf € 30,- óók naar België

Snelle levering

Voor 19:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd

Retouren / annuleren.

Heb je een bestelling geplaatst en heb je je bedacht? Dan gaan we kijken of we die nog voor je kunnen annuleren. Annuleren is een service en geen recht, we doen dus ons best maar kunnen het niet garanderen. In principe is de bestelling definitief. Beantwoord niet de automatische orderbevestiging maar zoek contact met ons via de app! Ons magazijn verwerkt de bestellingen best heel snel, annuleren gaat niet meer als je bestelling is ingepakt. Je kunt de bestelling dan natuurlijk altijd wel volgens onze voorwaarden retourneren.

Is het artikel wat je hebt besteld toch niet helemaal wat je  ervan verwacht hebt? Wat jammer!

Je kunt dan binnen 14 dagen wat je retour wilt sturen voldoende gefrankeerd zenden aan

Geurvoorjehuis
Tav retouren
Lindberghstraat 33e
7903 BM Hoogeveen Nederland.

Niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen nemen wij niet aan.

Je kunt alleen artikelen terugsturen in de originele ongeopende verpakking en geurzakjes alleen als de folieverpakking er nog omheen zit. Als je de hele order retour wilt doen of je order na retournering onder de 50,- euro komt  gaan we er vanuit dat ook de gratis artikelen en presentjes terug gestuurd worden

Wij bevestigen altijd per mail aan je dat we de retourzending ontvangen hebben. Het aankoopbedrag wordt dan zsm maar uiterlijk binnen 8 werkdagen terug gestort.  Heb je via Klarna betaald dan geven we de retournering aan hen door. Betalingen via gift card en of punten dan wordt het bedrag op de gift card of het account gezet.

Vanzelfsprekend nemen wij alleen artikelen terug die onbeschadigd en niet gebruikt zijn. Mochten artikelen kapot bij je aankomen, of niet functioneren dan moet je ze niet retour sturen maar als klacht bij ons melden.

Pakketten die zonder overleg vooraf geweigerd worden aan de deur, of waar een onjuiste adressering, of die niet opgehaald worden bij een servicepunt nemen wij aan als retour en brengen wij een bijdrage in de verzendkosten in mindering. Voor Nederland 4,99 ander landen 5,99.

Heb je betaald met Paypal dan kun je de kosten van de retourzending via Paypal terug krijgen. Kijk hier hoe je dit eenvoudig kunt regelen en lees de voorwaarden van Paypal.

Mocht je verder nog vragen hebben mail ons gerust!

Vragen? Stel ze direct
#
Agent (Online)
×

Heb je vragen of wil je advies? Onze online klantenservice is beschikbaar.

De waardering van www.geurvoorjehuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5880 reviews.