Bridgewater Candle

  • Sorteren op

Bridgewater Candle Company is één van de marktleiders op gebied van kaarsen en geurkaarsen. De producten van het merk worden wereldwijd verkocht in meer dan 50 landen. Ook bij Geur voor je Huis kun je terecht een grote collectie Bridgewater kaarsen. Daarnaast biedt het merk vele opties op gebied van geuren; autoparfum, geurolie, bodycare, geurstokjes en natuurlijk Bridgewater geurkaarsen.

Neem rustig de tijd om alle mogelijkheden van dit prachtige merk te bekijken. De producten bestel je snel een eenvoudig in onze webshop!

Meer over het merk Bridgewater

Het merk Bridgewater Candle Company werd in 1998 opgericht in het Amerikaanse Spartanburg. Inmiddels is het bedrijf een leider in de kaarsenmarkt. Het heeft een reputatie opgebouwd voor kaarsen die schoon branden en heerlijk geuren. Of je nu kiest voor frisse en cleane geuren of warme en gezellige, alle geuren zijn gemaakt om speciale momenten vast te leggen en nooit te vergeten.

  • Bridgewater kaarsen worden gemaakt in de VS;
  • Als je een product van Bridgewater koopt, dan gaat een deel van de opbrengst naar maaltijden voor kinderen in derdewereldlanden;
  • De Bridgewater geurkaarsen zijn gemaakt van een gepatenteerde soja was. Deze zorgt voor een schone verbranding;
  • Het merk produceert heerlijke en oprechte geuren voor in jouw huis.

Waarom kiezen voor Bridgewater kaarsen?

Bridgewater Candle Company legt graag Snapshots of Life vast, dat doen ze al sinds 1998. De schone verbranding van de kaarsen en de krachtige en oprechte geuren worden genoten door jong en oud over de hele wereld. Ons reukvermogen is zo nauw verbonden met onze herinneringen dat geuren ons herinneren aan mensen, plaatsen en gebeurtenissen.

Hierdoor zijn Bridgewater geuren voor altijd verbonden aan speciale momenten en herinneringen. Het is het doel van Bridgewater om nog eens duizenden geuren te creëren. Hiermee maken ze Snapshots of Life, het bedrijf kijkt ernaar uit om nieuwe seizoenen en successen met jou samen te vieren.

Bridgewater geurkaarsen; de vele mogelijkheden

Bridgewater biedt een enorm assortiment geweldige producten voor in huis. De geurkaarsen van het merk worden veel verkocht. De populairste geurkaars van Bridgewater is Sweet Grace. Een geur die onmiskenbaar warm, vredig en puur is. Sweet Grace schittert met een unieke mix van passievrucht, abrikoos, sprankelende thee, vanille, karamel, chocolade en patchouli. De geur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je op verschillende manieren genieten van het hemelse aroma van hun bestverkochte geur.

Wat opvalt aan de Bridgewater geurkaarsen zijn de prachtige namen, zoals Remember When, Spring Dress of Laundry Line. De naam geeft je onmiddellijk een gevoel waar een bepaalde geur bij hoort. Je kunt de Bridgewater kaarsen in twee verschillende maten bestellen; de Large Jar of Small Jar.

Bridgewater biedt echter nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van heerlijk geurende bodycare, autoparfum, geurolie voor in een diffuser, geurstokjes, geurzakjes, roomspray, Candle Votive en zelfs een eigen Laundry lijn. Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je het merk eens goed leren kennen? Kies dan voor een Bridgewater Candle geurbundel!

Bridgewater kaarsen kopen bij Geur voor je Huis

Zoek je een leuk cadeau voor je moeder, vriend, vriendin of collega? Ben je op zoek naar een heerlijk geurend product voor in huis? Dan zijn Bridgewater kaarsen een zeer goede keus. Het Amerikaanse merk biedt enorm veel keus om jouw huis heerlijk te laten geuren. Bovendien is een heerlijk geurend product enorm leuk om als cadeau te geven. Je kunt kiezen voor één van de heerlijke Bridgewater geurkaarsen of één van de andere mooie producten.

Bestel jouw producten naar keus in onze webshop! Heb je vragen over het merk Bridgewater, over één van de producten of over ons? Vraag het ons gerust, wij helpen je graag!