Millefiori Milano

Millefiori Milano

Millefiori Milano is het geurmerk vanuit Italie en mag dan ook niet bij Geurvoorjehuis.nl ontbreken Zoals je van ons gewend bent, bieden wij alle geuren en varianten van dit merk.

Geurstokjes

Millefiori Milano is met name bekend om zijn heerlijke geurstokjes. Deze zijn er in drie lijnen. De Natural, de Selected en de Zona collectie. Elke lijn heeft heerlijke geuren in geurstokjes en voordelige refills.
Alle geurstokjes zijn prachtig verpakt en daarom ook zeer geschikt om cadeau te geven.

Diffuser

Naast geurstokjes biedt Millefiori Milano ook kaarsen, room sprays, prachtige diffusers en heerlijke autoparfums.

Geur van de maand

Elkekwartaal heeft Millefiori Milano  2 geuren met 25% korting. Deze korting verlenen we op elke variant. De geuren van de maand zijn altijd geuren die bij de tijd van het jaar passen. En naast dat je zelf van de heerlijke geuren kunt genieten, zijn ze natuurijk ook heel geschikt als cadeau.
Let wel we garanderen niet dat de geuren het gehele kwartaal  verkrijgbaar zijn op = op.

Sparen voor korting

Bij www.geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Millefiori Milano.  Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abbonneer je dan op onze nieuwsbrief.