Vellutier

  • Sorteren op

Vellutier Jewellers of Fragrance!

Vellutier is een uniek merk met luxe uitstraling en de heerlijkste geuren en prettige eigenschappen.
Bij Geurvoorjehuis.nl vind je alle actuele geuren in alle 3 de formaten en in heerlijke wax!

De geurkaarsen van Vellutier zitten in een klassieke pot van dik gegoten, helder glas met een afgeschuinde rand en in de bijpassende deksel is het heraldische Vellutier logo gegraveerd. Dit geeft de kaarsen een robuust en luxe uitstraling.

Kwaliteit

Vellutier kaarsen zijn er in 3 formaten en elke kaars is gemaakt van was. De kaarsen en wax melts van Vellutier zijn gemaakt van koolzaadwas. Dit is het Europese alternatief voor sojawas. Koolzaadwas is milieu vriendelijker GMO vrij dierproefvrij en vegan.
Koolzaadwas heeft een laag smeltpunt van 46 graden en is daarom zeer geschikt voor geurkaarsen en wax melts.
De kaarsen van Vellutier hebben een lont van Egyptisch katoen. Deze worden vervaardig met de allerhoogste kwaliteit van dit speciale katoen waardoor de kaars rustig brandt met een mooie en schone vlam.

Wax melts

Naast luxe kaarsen in 3 formaten heeft Vellutier ook wax melts. Deze wax zit in een luxe houten kistje, dat erg veel weg heeft van een sigarenkistje. De wax melts dien je minimaal in twee delen te breken en zorgt voor urenlang een heerlijke geur in je huis. Door deze luxe verpakking is de wax ook uiterst geschikt om cadeau te geven!

Wereldreis

Vellutier heeft unieke geuren. De zorgvuldig geselecteerde geuren die gemaakt zijn tot elegante composities brengen je de hele wereld over. Bij Geurvoorjehuis.nl bieden we alle Vellutier geuren aan.

Sparen voor korting

Bij www.geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Vellutier.  Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.