Yankee Candle

Yankee Candle

Yankee Candle is het bekendste kaarsenmerk van de Verenigde Staten. Het merk is een van de meest populaire op het gebied van geurkaarsen. Geurvoorjehuis.nl heeft alle kaarsen van Yankee Candles in het assortiment en op voorraad. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Yankee Candle is één van de meest bekende producenten van geurkaarsen in de wereld. Dit merk maakt misschien wel de lekkerste geurkaarsen ter wereld. Heerlijk geurende kaarsen verpakt in een klassieke apothekersfles, gemaakt volgens Amerikaanse traditie en met enorm veel vakmanschap.

Geurvoorjehuis.nl biedt een groot assortiment Yankee Candle kaarsen aan. Wij hebben alle producten handig verdeeld op geur en productsoort. Zo kun je makkelijk jouw favoriete Yankee Candle geurkaars in het grote aanbod vinden. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor Yankee Candle accessoires en giftsets.

Hoe het merk Yankee Candle ontstond

Op een dag in december zocht de 16-jarige student Mike Kittredge naar een passend kerstcadeau voor zijn moeder. Hij wilde iets geven wat helemaal uniek was, waardoor het cadeau heel persoonlijk zou zijn. Daarom besloot hij om zelf een kaars te maken. Hij deed dat met alledaagse materialen uit de keuken; huishoudelijke was, rood krijt, touw en een pak melk. Met deze ingrediënten en materialen maakte hij zijn eerste kaars. Een buurvrouw zag waarmee hij bezig was, vond de kaars prachtig en bood aan om het te kopen. Hierdoor had de jongen genoeg geld om meer materiaal te kopen. Hij besloot om met deze materialen twee kaarsen te maken: Eén om als cadeau aan zijn moeder te geven en de ander om weer te verkopen. Zo is het merk Yankee Candle geboren.

Yankee Candles worden inmiddels over de hele wereld verkocht, ook in Europa en Nederland. Het complete Yankee Candle assortiment kun je bij Geurvoorjehuis.nl vinden.

Yankee Candle Geurkaarsen: Amerikaans vakmanschap

Yankee Candle is een van de langstbestaande producenten van guerkaarsen. Dat is natuurlijk niet zomaar. Yankee Candle Geurkaarsen zijn enorm lekker qua geur, zien er prachtig uit en doen wat met de sfeer in uw ruimte. De geurkaarsen staan heel leuk op tafel en de geuren kunnen u in slag verliefd maken. De eerste stap die je zet in een ruimte waar het lekker ruikt kan iets doen met je stemming. Dat wil je natuurlijk overal.

De voordelen van Yankee Candle kaarsen

Geurkaarsen van Yankee Candle bieden je de volgende voordelen:

  • Een klassiek merk geurkaarsen, gemaakt met vakmanschap en liefde voor het product;
  • Enorm veel verschillende geuren. Voor ieders smaak en voorkeur bestaat een passende geur;
  • De kaarsen worden in verschillende groottes aangeboden;
  • Yankee Candle kaarsen branden langzaam en gaan lang mee;
  • Een ruim assortiment accessoires, regelmatig speciale uitvoeringen en een mooi aanbod aan gift sets;
  • Yankee Candles zijn een ideaal cadeau voor iedere gelegenheid.

Yankee Candle geur van de maand

Yankee Candle geurkaarsen heeft elke maand een aanlokkelijk aanbod: Twee Yankee Candle geuren, in elke variant met 25% korting. Voor de geuren worden producten gekozen die perfect aansluiten bij de tijd van het jaar. Zo kun jij het hele jaar genieten van een heerlijk passende geur in jouw woning. Je kunt de geuren natuurlijk ook heel goed als cadeau geven, om de traditie van Mike Kittredge voort te zetten. Let wel: we garanderen niet dat de geuren de gehele maand verkrijgbaar zijn, op = op.

Geurkaarsen van Yankee Candle bestellen?

Wil jij geurkaarsen van Yankee Candle bestellen? Wil je heerlijke bekende geuren als Yankee Candle Clean CottonPink SandsMidsummer Nights of een andere lekker geur bestellen? Doe dat vandaag en je kan morgen al genieten van je aanwinst!