Klachten

Is er iets kapot aangekomen?

Heb je een klacht over een je zending of is er een artikel niet goed aangekomen?
Meld dit dan zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst van je pakket via whats app of mail.

Zet in dit bericht altijd een ordernummer en foto’s van de bestelling. Dit zowel bij als er iets mist, kapot is of verwisseld.

Reply alsjeblieft niet op review aanvragen, track and trace mails of nieuwsbrieven etc. Dit zijn namelijk automatisch gegenereerde mails en worden daarom niet beantwoord.

Om zaken goed en snel op te lossen kunt u het beste het volgende stappenplan volgen:

 1. Gooi wat kapot is niet weg! Al onze zendingen zijn verzekerd.
 2. 2 Maak 3 foto’s
  1. één van het kapotte artikel in de doos met het verzendlabel met uw adres zichtbaar;
  2. één waarop je kunt zien hoe het artikel in de doos zat;
  3. één waarop je goed kunt zien wat de beschadeging is. Stuur deze naar ons via de Whats app Vermeld ook altijd je ordernummer.
 3. Binnen 48 uur reageren we hierop (met uitzondering van het weekend), en wikkelen we de schade af. Als het kan verzenden wij u hetzelfde artikel. Mocht dit niet beschikbaar zijn dan ontvangt u de waarde van wat er kapot is in geurpunten op uw account geboekt. Deze geurpunten zijn onbeperkt geldig.
 4. Bewaar de kapotte kaars in de doos 8 dagen. Steeksproefgewijs vraagt de verzekering ook om de kapotte spullen retour te sturen( op hun kosten uiteraard.)
 5. Heeft wat kapot is of mist een lagere waarde dan de verzendkosten dan ontvangt u het aankoopbedrag terug.

Alleen kapotte zendingen die volgens bovenstaand protocol worden aangemeld nemen wij in behandeling!

Ook bij verwisselingen etc zien wij graag foto’s.

Mocht je ervoor kiezen de foto’s te mailen hou dan rekening met de grote van de bestanden en mail fotobestanden naar klantenservice@geurvoorjehuis.nl

Andere klachten: Ook andere klachten proberen we zo goed mogelijk op te lossen, en nemen we met spoed in behandeling als u deze aanmeld via de contact button.
Echter niet tevreden over de geur is een subjectief begrip smaken verschillen nu eenmaal.

Mocht je toch denken dat de kaars niet aan de gestelde kwaliteitsnormen voldoet dan kun je de kaars terugsturen. Wij beoordelen de klacht altijd samen met de importeur. Mocht de klacht gegrond zijn. Sturen we je een nieuwe kaars en nemen we alsnog de kosten voor de retourzending voor onze rekening.
Mocht de klacht niet gegrond zijn dan ontvang je de kaars terug. De kosten van het opnieuw verzenden zijn dan uit coulance wel voor onze rekening.

Voor het afwikkelen van deze klachten, die we altijd in samenspraak doen met de importeur, rekenen we 8 werkdagen.

Wat als je bestelling langer onderweg is:

Wat moet je doen als je denkt dat het mis gaat met verzenden.
Wacht altijd 1 dag af. Soms blijven er bijvoorbeeld pakjes op het sorteercentrum staan met als status: Je zending wordt verwacht, maar zit nog niet in het sorteerproces. Je pakket wordt dan helaas een dag later bezorgd. maar is al wel onderweg.

Denk je dat het toch misgaat met je pakket, zoek dan contact met ons via chat of app en vermeld je vraag en ordernummer. We gaan dan een onderzoek in laten stellen door PostNL.
PostNl is een groot bedrijf met veel medewerkers die lang niet allemaal full time werken. PostNL neemt hier dan ook een termijn voor van 3 werkdagen voor in de maanden november, december en januari is deze termijn 4 werkdagen. PostNL doet navraag bij hun bezorgers en checkt hun GPS . De uitkomst van dit onderzoek is bindend.

Er is hier 1 uitzondering op, en dat is neerzettoestemming. Neerzettoestemming is geheel op eigen risico. We vragen natuurlijk wel bij PostNL na waar het pakket is maar bij neerzettoestemming neem je het risico over van het pakket en zal er door DHL  en door ons geen vergoeding plaats vinden.

Wij adviseren altijd een PostNL service punt te kiezen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.