Countryfield Candle

Countryfield Candle is een heerlijk kaarsenmerk met kaarsen die heerlijk geuren en er ook nog eens prachtig uitzien.

Countryfield Candle is een heerlijk kaarsenmerk met kaarsen die heerlijk geuren en er ook nog eens prachtig uitzien.Elke kaars zit in een luxe cadeaudoos, dus ook een prachtig geschenk.

Countryfield Candle zijn kaarsen gemaakt van soja wax. Soja wax is beter voor het mileu en roet minder in je huis. Ook komt de geur beter tot zijn recht en kun je de kaarsen heleml opbranden.

Bij Geurvoorjehuis.nl vindt je het totale aanbod van Countryfield Candle

Sparen voor korting

Bij www.geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Village Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.