Bridgewater Candle Harvest Pumpkin is een kruidige geur en en in alle variatie’s verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis.

 

 • Bridgewater Candle Geurolie Harvest Pumpkin 1

  Bridgewater Candle Geurolie Harvest Pumpkin

   8,95
 • Bridgewater Candle Geurstokjes / Reed Diffuser Harvest Pumpkin 2

  Bridgewater Candle Geurstokjes / Reed Diffuser Harvest Pumpkin

   24,95
 • Bridgewater Candle Geurzakje Harvest Pumpkin 3

  Bridgewater Candle Geurzakje Harvest Pumpkin

   4,95
 • Bridgewater Candle Geurzakje Harvest Pumpkin 4 stuks 4

  Bridgewater Candle Geurzakje Harvest Pumpkin 4 stuks

   18,75 Aanbieding!
 • Bridgewater Candle Large jar Harvest Pumpkin 5

  Bridgewater Candle Large jar Harvest Pumpkin

   32,49
 • Bridgewater Candle Roomspray Harvest Pumpkin 6

  Bridgewater Candle Roomspray Harvest Pumpkin

   14,95
 • Bridgewater Candle small jar Harvest Pumpkin 7

  Bridgewater Candle small jar Harvest Pumpkin

   22,49
 • Bridgewater Candle Votive Harvest Pumpkin 8

  Bridgewater Candle Votive Harvest Pumpkin

   2,95
 • Bridgewater Candle Wax Bar Harvest Pumpkin 9

  Bridgewater Candle Wax Bar Harvest Pumpkin

   8,95

Bridgewater Candle Harvest Pumpkin

Deze is voor de liefhebbers van pompoenen! Met warme, geruststellende tonen van kardemom, sinaasappelschil, kaneel en pompoen, is Harvest Pumpkin gemaakt voor de mensen die verlangen naar koelere dagen, knusse truien en al het andere dat de herfst te bieden heeft. Deze geur brengt de gezelligheid en knusheid van herfst in je huis!

Bridgewater Candle is een geurmerk uit de USA. Heerlijke eigentijdse geuren die passen bij elk seizoen. Naast heerlijke kaarsen, zijn er ook geurstokjes, olie en geurzakjes met super toffe afbeeldingen op de voorkant.

Light a candle feed a child.
Een probleem dat Bridgewater Candle nauw aan het hart ligt, is de hongercrisis in de wereld, en in het bijzonder hoe deze kinderen over de hele wereld treft. Met meer dan drie miljoen kinderen die elk jaar sterven van de honger, blijft de noodzaak van verandering een dringende prioriteit. Dit bracht Een probleem dat ons nauw aan het hart ligt, is de hongercrisis in de wereld, en in het bijzonder hoe deze kinderen over de hele wereld treft. Met meer dan drie miljoen kinderen die elk jaar sterven van de honger, blijft de noodzaak van verandering een dringende prioriteit. Dit bracht Bridgewater Candle ertoe om samen te werken met Rice Bowls, een non-profitorganisatie die voedsel levert aan kinderen in weeshuizen over de hele wereld. Als je een Bridgewater Candle kaars koopt, krijgt een kind drie maaltijden, zodat jij een klein onderdeel kunt zijn van iets groots. ertoe om samen te werken met Rice Bowls, een non-profitorganisatie die voedsel levert aan kinderen in weeshuizen over de hele wereld. Als je een kaars koopt, krijgt een kind drie maaltijden, zodat jij een klein onderdeel kunt zijn van iets groots.
Voor meer info hier.

8=7
Bij geurvoorjehuis.nl hebben we diverse vaste actie’s en zo ook voor het merk Bridgewater Candle. Zo ontvang je oa bij de votive’s en de geurzakjes de 8ste gratis. De korting wordt automatisch toegepast als je het 8ste artikel in je winkelmandje stopt. Je kunt met deze actie diverse geuren combineren.

Sparen voor korting
Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Bridgewater Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief
We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.