Geur voor je Huis heeft een heel groot assortiment en daar hoort ook Chesepeake Bay Candle bij. Dit unieke merk heeft kaarsen en verschillende oliën. Deze zijn zeer bijzonder, lekker en uniek. Benieuwd naar het merk Chesapeake Bay? Geïnteresseerd in wat dit merk zo bijzonder maakt, wat de geschiedenis is en wat het merk Chesapeake Bay allemaal te bieden heeft? Lees dan verder.

Het geheim van Chesapeake Bay Candle kaarsen 4

De geschiedenis van Chesapeake Bay Candle

Begin jaren 90 in het rustige stadje Annapolis in de Usa, woonden Mei Xu en David Wang. Het zijn twee creatieve zielen met een diepe liefde voor de natuur. In 1994 begonnen ze met het met de hand maken van kaarsen in de kelder van hun huis. Ze raakten geïnspireerd door de schoonheid van de nabijgelegen Chesapeake Bay en noemden hun geurmerk Chesapeake Bay Candle®.

Mei en David hebben een unieke ‘Fragrance First’ filosofie. Ze begrijpen de kracht van geur en ontwikkelden hun kaarsen met een diepgaand begrip van de verschillende nuances van geuren. Ze maken een portfolio van geuren die elk moment en elke persoonlijkheid blij kunnen maken door middel van innovatie, ambachtelijke kennis en handgegoten technieken.

Het was voor Mei en David belangrijk om een levensstijl te hebben met een doel en hun kaarsen weerspiegelden dat. Met hoogwaardige, op de natuur geïnspireerde geuren en schone, eenvoudige ontwerpen, maakten ze het gemakkelijk om mindfulness te beoefenen en elke dag een gevoel van harmonie te vinden, waar je ook bent en wat je ook doet.

Met het ontwikkelen van de Chesapeake Bay Candle Mind & Body™-collectie werden de twee echt bekend. Deze collectie is doordrenkt met geuren die je meenemen op een reis om je innerlijke vreugde, rust, sereniteit en balans te ontdekken. Door het creëren van een ontspannend toevluchtsoord, vinden mensen (weer) plezier in de eenvoudige dingen die ze eerder wellicht voor lief namen. 10 heerlijke geuren met prachtige namen als Confidence & Freedom, Joy & Laughter en Love & Passion. Elke geur is er in 4 formaten. Er is een 3 wick. En is er een Large, Medium en Small Jar.

Alle geuren zitten in een prachtig mat glas. Elke geur met een eigen kleur, elke kaars heeft een houten deksel. Wil je Chesapeake Bay Candle cadeau geven is er ook een prachtige giftset met 3 heerlijke small candle’s.

Het geheim van Chesapeake Bay Candle kaarsen 5

Olie van Chesapeake Bay

Naast de kaarsen zijn er sinds kort ook 6 heerlijke 100% natuurlijke geur olieen. Met namen als Relax, Zen en Clarity zijn ook dit heerlijke geuren voor Mind & Body. De olieen zijn er ook in voordelige 3 pack en er is natuurlijk een bijpassende diffuser. Zo is het merk enorm uitgebreid en biedt het iedere klant veel plezier.

Natuurlijk zijn alle 10 geuren verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis en is er elke maand 1 geur van de maand. Dit betekent dat er elke maand 1 geur met maar liefst 25% korting is!

Chesapeake Bay Candles bestellen

Wil jij graag deze overheerlijke geurkaarsen bestellen? Wil jij de geuren van Chesapeake zo snel mogelijk in huis halen? Vandaag besteld, is morgen in huis bij Geur voor je Huis. Wacht dus niet te lang en grijp je kans. Je kan Chesapeake zoeken op geur en zoeken op productsoort bij Geur voor je Huis. Zo ga je altijd de gewenste geurkaars, olie of andere product vinden.

Het geheim van Chesapeake Bay Candle kaarsen 6
 • Chesapeake Bay Candle Gift Set 3 Small Tumbler 1

  Chesapeake Bay Candle Gift Set 3 Small Tumbler

   29,95
 • Chesapeake Bay Ultrasonic Aroma Diffuser 2

  Chesapeake Bay Ultrasonic Aroma Diffuser

   34,95
 • Chesapeake Bay Ultrasonic Aroma Oil 3-pack Relaxation 3

  Chesapeake Bay Ultrasonic Aroma Oil 3-pack Relaxation

   29,95