cadeautips van Yankee Candle

Cadeautips

Een blog over geven en ontvangen, wat is er leuker dan dit onderwerp.Het is dan ook een blog die we regelmatig zullen herschrijven met de nieuwste cadeautips.

Veel mensen zoeken regelmatig online naar een leuke cadeau set en dan kom je natuurlijk uit bij geurkaarsen!

Diverse merken hebben prachtige sets om cadeau te geven, maar zelf samenstellen is vaak een hele klus.
Een voorbeeld van een prachtige tumbler giftset is deze van Yankee Candle. Deze set bevat de nieuwste geuren en ook nog eens in de nieuwste Siganture Collectie

Een small tumbler en 3 filled votive in een prachtige giftset is natuurlijk altijd een leuk idee! De small tumbler is in de geur Snow Globe Winterland en is practig vormgegeven met de nieuwste illustratie’s. De drie filled votive’s in de unieke geuren White Spruce & Grapefruit, Silver Sage & Pine and Smoked Vanilla & Cashmere maken de set compleet.

Cadeautips voor oktober 13

Wasparfum

Wil je een iets praktischer cadeau is een Horomia Giftset een tip. Een wasparfum en spray in een box zorgen voor een heerlijk geurende was en staat dus ook regelmatig op verlanglijstjes. Of…. je geeft het als stille hint om iemand vaker aan de was klus te zetten.

De populairste cadeau set van dit moment zijn van Woodwick. Deze giftboxen bevatten 1 of 3 mini jars in heel populaire geuren en in een prachtige luxe verpakking.

Wil je liever geuren geven voor in bad dan moet je zeker eens Bomb Cosmetics geven. Heerlijke zepen en bath blasters in een superleuke verpakking. Diervriendelijk, vegan en heerlijk geurend! Alleen de verpakking maakt je al vrolijk!

Cadeautips voor oktober 14

Stel zelf een cadeau samen

Wil je liever zelf wat samenstellen en laten inpakken bij geurvoorjehuis.nl kan natuurlijk ook.

Zo is wax van Vellutier verpakt in een prachtig luxe kistje met vloeipapier en daar past de Woodwick Birch wax brander perfect bij.  Je kunt dan zelf je prijsklasse kiezen door 1 of meerdere wax geuren uit te kiezen.

Ook de Filled votive 3 pack van Yankee  Candle leent zich perfect om cadeau te geven en als je ze per stuk koopt is de 8ste gratis. We pakken het graag voor je in.

Een andere tip is zoek een kandelaar en prachtig bijpassende kaarsen. We hebben zowel heerlijke geurende dinerkaarsen van Scentchips maar ook prachtige dinerkaarsen van Countryfield en Home Society die bijvoorbeeld extra dik zijn. Een set van kandelaars met kaarsen is een prachtig cadeau voor de donkere herfstmaanden.

Heb je bij ons een cadeau uitgezocht en wil je het liever zelf inpakken, dat kan natuurlijk ook. Een prachtige verpakking doet net dat extra met je cadeau. Een van onze papier leveranciers heeft een prachtige pagina met tips en tricks gegeven die we je niet willen onthouden.

Tot slot een gift die al jaren populair is en altijd goed. De giftcard die van ons is online en daarom ook meteen bij je thuis. Zo kan je iemand zelf zijn of haar favoriete geur uit laten zoeken.

En bedenk het is leuk om te geven en te ontvangen.

 • Scentchips Dinner Candle Blossom 1

  Scentchips Dinner Candle Blossom

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Belle Vie 2

  Scentchips Dinner Candle Belle Vie

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Born Delicious 3

  Scentchips Dinner Candle Born Delicious

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Cactus Flower 4

  Scentchips Dinner Candle Cactus Flower

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Divine Dao 5

  Scentchips Dinner Candle Divine Dao

   3,71 0
 • Scentchips Dinner Candle Driftwood 6

  Scentchips Dinner Candle Driftwood

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Eucalyptus & Lavender 7

  Scentchips Dinner Candle Eucalyptus & Lavender

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Freesia Lychee 8

  Scentchips Dinner Candle Freesia Lychee

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Gardenia 9

  Scentchips Dinner Candle Gardenia

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Iceberg 10

  Scentchips Dinner Candle Iceberg

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Invincible 11

  Scentchips Dinner Candle Invincible

   4,95
 • Scentchips Dinner Candle Italian Bergamot 12

  Scentchips Dinner Candle Italian Bergamot

   4,95