Village Candle Summer Breeze brengt de heerlijke sfeer van een zonovergoten briesje om je midden in de zomer af te koelen. We doken de zomer in door een koele aquatische essentie te mengen met tonen van drijfhout om te hinten naar een strandachtige gelukzaligheid. Doorspekt met basistonen van weelderige kamperfoelie om de zoetheid op te roepen die alleen de zomer kan brengen.

Notes:
Top: Sprankelende Citrus, Kiwi, Frisse Lucht
Midden: Kamperfoelie, Lelie, Tulp
Basis: berken, drijfhout, mos

 • Village Candle Large Jar Summer Breeze 1

  Village Candle Large Jar Summer Breeze

   28,95
 • Village Candle Medium Jar Summer Breeze 2

  Village Candle Medium Jar Summer Breeze

   23,95
 • Village Candle Small Jar Summer Breeze 3

  Village Candle Small Jar Summer Breeze

   17,95

Village Candle
In 1993 kwam Village Candle tot leven op een klein tweepitsfornuis in de USA. Geboren uit een passie voor vakmanschap uit New England die tot op de dag van vandaag nog steeds brandt, is dit in Maine gevestigde bedrijf nu een wereldwijde geurmerk, die heerlijke rookarme kaarsen maakt met rijke, gedenkwaardige geuren. Met zorg gemaakt en met de hand getrimd, fleuren deze kaarsen huizen en harten over de hele wereld op. Elke Village Candle kaars poolt makkelijk door de 2 lonten. (altijd loodvrij en gemaakt van de met de hand getrimd katoen) en de hoogwaardige paraffinewas. Bij Geurvoorjehuis.nl hebben wij het totale Village Candle Asortiment

Sparen voor korting
Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Village Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief
We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.