Village Candle Dolce Delight.
Wit glazuur als finishing touch op donzige cake.De delicate geur van romige witte melanges met de pasteltinten van het seizoen vullen je huis. Een vleugje rauwe wilde bloemenhoning en opgeklopte luchtige suiker creëren een lichte onverwachte vanille. Deze vult je huis met een heerlijke zoet vanille geur.

Notes:
Top: Kokosmelk, Fruitig
Mid: Wilde Bloemenhoning, Jasmijn, Boter, Gebakken Brood
Basis: Romige Vanille, Tonkaboon, Suiker.

Topnoot is de eerste indruk van de geur, middelnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

 

 • Village Candle Large Jar Dolce Delight 1

  Village Candle Large Jar Dolce Delight

   23,16
 • Village Candle Medium Jar Dolce Delight 2

  Village Candle Medium Jar Dolce Delight

   19,16
 • Village Candle Small Jar Dolce Delight 3

  Village Candle Small Jar Dolce Delight

   14,36
Village Candle

In 1993 kwam Village Candle tot leven op een klein tweepitsfornuis in de USA. Geboren uit een passie voor vakmanschap uit New England die tot op de dag van vandaag nog steeds brandt, is dit in Maine gevestigde bedrijf nu een wereldwijde geurmerk, die heerlijke rookarme kaarsen maakt met rijke, gedenkwaardige geuren. Met zorg gemaakt en met de hand getrimd, fleuren deze kaarsen huizen en harten over de hele wereld op. Elke Village Candle kaars poolt makkelijk door de 2 lonten. (altijd loodvrij en gemaakt van de met de hand getrimd katoen) en de hoogwaardige paraffinewas. Bij Geurvoorjehuis.nl hebben wij het totale Village Candle Asortiment

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Village Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.