Woodwick Fireside is een houtige geur.
Fireside brengt met noten van amber, vetiver (een grassoort van vulkanische grond) en musk een heerlijke geur in je huis
Het is de warme geur die past bij een gezellige avond voor de houtkachel.

Notes:
Top: Italiaanse bergamot, appelschil.
Mid: Gouden amber, zwarte eik.
Basis: Gerookt mahonie, vetiver, musk.

Topnoot is de eerste indruk van de geur, middelnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

Geurvoorjehuis heeft alle variatie’s van deze geur.

 • WoodWick Auto Reeds Refill Fireside 1

  WoodWick Auto Reeds Refill Fireside

   5,95 Aanbieding!
 • WoodWick Heartwick Flame Ellipse Fireside 2

  WoodWick Heartwick Flame Ellipse Fireside

   39,95
 • WoodWick Large Candle Fireside 3

  WoodWick Large Candle Fireside

   38,95
 • WoodWick Medium Candle Fireside 4

  WoodWick Medium Candle Fireside

   27,95
 • WoodWick Mini Candle Fireside 5

  WoodWick Mini Candle Fireside

   12,95
 • WoodWick Mini Candle Fireside 3 stuks 6

  WoodWick Mini Candle Fireside 3 stuks

   38,85
Geknetter

Woodwick candle´s geven door hun bijzondere houten lont een gezellig geknetter in je huis. Woodwick candle´s zijn hele fijne geurkaarsen die er in meer dan 50 geuren zijn. Van sterke houtige geuren tot zoete zomergeuren, deze zijn allemaal bij geurvoorjehuis.nl verkrijgbaar. Twijfel je tussen de geuren dan adviseren wij altijd eerst een petit te proberen. Zo kun je makkelijk een keus maken. Bij de petit hebben wij een volume korting. Bestel er 8 en betaal er 7! Deze korting wordt automatisch in je winkelmandje verrekend.

Houten Lont
Woodwick geurkaarsen onderscheiden zich door de houten lont. De pluswick lont die in 2011 werd geïntroduceerd is een gepatenteerde kruisvormige lont die is gemaakt van natuurlijk hout en in natuurlijk hars gedompeld. Dit maakt de lont en daardoor ook de kaars uniek.
Deze lonten worden gebruikt in alle varianten met uitzondering van de Elipse. Deze lont is dun en lang en geeft daarom veel meer een haardvuur effect.

De vorm

Elke Woodwick heeft een typische en zeer strakke zandloper vorm. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen van de heerlijke geuren kunt genieten maar dat de Woodwick kaars ook een aanwinst in je interieur is! Elke kaars heeft een prachtige houten deksel die je ook als onderzetter kunt gebruiken.

Geur van de maand

Elke maand heeft Woodwick 2 geuren met 25% korting. Deze korting verlenen we op elke variant. De geuren van de maand zijn altijd geuren die bij de tijd van het jaar passen. En naast dat je zelf van de heerlijke geuren kunt genieten, zijn ze natuurijk ook heel geschikt als cadeau.
Let wel we garanderen niet dat de geuren de gehele maand verkrijgbaar zijn op = op.

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Woodwick. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Woodwick wax

Helaas is Woodwick gestopt met het maken van waxmelts. Natuurlijk vind je bij geurvoorjehuis.nl heel veel andere wax merken als: Yankee Candle, Bridgewater, Village Candle en Greenleaf. Het merk met de meest vergelijkbare wax is echter Vellutier. Dit merk heeft ook wat sterkere en houtige geuren. Een kistje met wax van Vellutier is te vergelijken met 2 waxmelts van Woodwick.