Bridgewater Candle Festive Frasier is een kerstgeur en in alle variatie’s verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis.

 • Bridgewater Candle Geurolie Festive Frasier 1

  Bridgewater Candle Geurolie Festive Frasier

   8,95
 • Bridgewater Candle Geurstokjes / Reed Diffuser Festive Frasier 2

  Bridgewater Candle Geurstokjes / Reed Diffuser Festive Frasier

   24,95
 • Bridgewater Candle Geurzakje Festive Frasier 3

  Bridgewater Candle Geurzakje Festive Frasier

   4,95
 • Bridgewater Candle Geurzakje Festive Frasier 4 stuks 4

  Bridgewater Candle Geurzakje Festive Frasier 4 stuks

   18,75 Aanbieding!
 • Bridgewater Candle Large jar Festive Frasier 5

  Bridgewater Candle Large jar Festive Frasier

   32,49
 • Bridgewater Candle Roomspray Festive Frasier 6

  Bridgewater Candle Roomspray Festive Frasier

   14,95
 • Bridgewater Candle small jar Festive Frasier 7

  Bridgewater Candle small jar Festive Frasier

   22,49
 • Bridgewater Candle Votive Festive Frasier

   2,95
 • Bridgewater Candle Wax Bar Festive Frasier 8

  Bridgewater Candle Wax Bar Festive Frasier

   8,95

Bridgewater Candle Festive Frasier past perfect bij de feestdagen en is houtig, uitnodigend en o zo fris. Met vleugen van den, cederhout en muskus, is deze geur gevuld met nostalgie en vol traditie.

Bridgewater Candle Christmas Bliss is een kerstgeur en in alle variatie’s verkrijgbaar bij GeurvoorjehuisBridgewater Candle is een geurmerk uit de USA. Heerlijke eigentijdse geuren die passen bij elk seizoen. Naast heerlijke kaarsen, zijn er ook geurstokjes, olie en geurzakjes met super toffe afbeeldingen op de voorkant.

Light a candle feed a child.
Een probleem dat Bridgewater Candle nauw aan het hart ligt, is de hongercrisis in de wereld, en in het bijzonder hoe deze kinderen over de hele wereld treft. Met meer dan drie miljoen kinderen die elk jaar sterven van de honger, blijft de noodzaak van verandering een dringende prioriteit. Dit bracht Een probleem dat ons nauw aan het hart ligt, is de hongercrisis in de wereld, en in het bijzonder hoe deze kinderen over de hele wereld treft. Met meer dan drie miljoen kinderen die elk jaar sterven van de honger, blijft de noodzaak van verandering een dringende prioriteit. Dit bracht Bridgewater Candle ertoe om samen te werken met Rice Bowls, een non-profitorganisatie die voedsel levert aan kinderen in weeshuizen over de hele wereld. Als je een Bridgewater Candle kaars koopt, krijgt een kind drie maaltijden, zodat jij een klein onderdeel kunt zijn van iets groots. ertoe om samen te werken met Rice Bowls, een non-profitorganisatie die voedsel levert aan kinderen in weeshuizen over de hele wereld. Als je een kaars koopt, krijgt een kind drie maaltijden, zodat jij een klein onderdeel kunt zijn van iets groots.
Voor meer info hier.

8=7
Bij geurvoorjehuis.nl hebben we diverse vaste actie’s en zo ook voor het merk Bridgewater Candle. Zo ontvang je oa bij de votive’s en de geurzakjes de 8ste gratis. De korting wordt automatisch toegepast als je het 8ste artikel in je winkelmandje stopt. Je kunt met deze actie diverse geuren combineren.

Sparen voor korting
Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Bridgewater Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief
We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.