Deluxe HomeArt Led Kaarsen voor buiten.

Verras jezelf met de mooiste Led kaarsen voor in je tuin, op je terrastafel of in je vensterbank.

 • Deluxe Homeart Led Kaars Dust Blue 7,5 x 10 cm Outdoor 1

  Deluxe Homeart Led Kaars Dust Blue 7,5 x 10 cm Outdoor

   18,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Dust Blue 7,5 x 12,5 cm Outdoor 2

  Deluxe Homeart Led Kaars Dust Blue 7,5 x 12,5 cm Outdoor

   20,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Dust Blue 7,5 x 15 cm Outdoor 3

  Deluxe Homeart Led Kaars Dust Blue 7,5 x 15 cm Outdoor

   22,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Wit 10 x 15 cm Outdoor 4

  Deluxe Homeart Led Kaars Wit 10 x 15 cm Outdoor

   32,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Wit 10 x 20 cm Outdoor 5

  Deluxe Homeart Led Kaars Wit 10 x 20 cm Outdoor

   34,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 10 cm Outdoor 6

  Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 10 cm Outdoor

   18,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 12,5 cm Outdoor 7

  Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 12,5 cm Outdoor

   20,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 15 cm Outdoor 8

  Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 15 cm Outdoor

   22,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 20 cm Outdoor 9

  Deluxe Homeart Led Kaars Wit 7,5 x 20 cm Outdoor

   24,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars zwart 10 x 20 cm Outdoor 10

  Deluxe Homeart Led Kaars zwart 10 x 20 cm Outdoor

   34,95
 • Deluxe Homeart Led Kaars Zwart 7,5 x 20 cm Outdoor 11

  Deluxe Homeart Led Kaars Zwart 7,5 x 20 cm Outdoor

   24,95

Deluxe HomeArt heeft een prachtige collectie met led kaarsen voor buiten.

Deze Led kaarsen zijn niet alleen een ware aanwinst voor je tuin en terras maar passen ook heel goed op een plek waar veel zon is als een vensterbank.
Verder zijn deze kaarsen ook heel geschikt voor rouw werk of bij een monument.

Led kaarsen voor buiten onderscheiden zich niet alleen door het feit dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en 1.500 batterij-uren hebben, ze hebben ook een strakke deksel aan de onderkant die de batterijen beschermt.
Wij adviseren dus ook een afstandsbediening erbij te nemen zo hoef je niet steeds het klepje open te doen als je de kaars aan en uit wilt doen.

Led kaarsen zijn er bij Geurvoorjehuis in allerlei kleuren van neutraal tot hippe kleuren. We zijn benieuwd wat jou keuze is!

Led kaarsen voor buiten

Ben je op zoek naar mooie Led kaarsen voor buiten? Kies dan voor de waterdichte kaarsen van Deluxe HomeArt. Deze kun je buiten plaatsen waar je maar wilt; in de tuin, op een terrastafel of in de vensterbank. De kaarsen zijn bovendien uitermate geschikt voor gebruik bij een monument, graf of herdenkingsplek.

Deluxe HomeArt heeft unieke Led kaarsen ontwikkeld die er levensecht uitzien. Het assortiment van dit Deense merk is enorm. Je kunt kiezen uit een groot aanbod kaarsen voor gebruik binnenshuis, maar als je Led kaarsen buiten wilt zetten, dan heb je ook ruim keus uit meerdere soorten.

De mooiste Led kaarsen voor buiten vindt je natuurlijk bij Geur voor je Huis. Wij bieden een prachtige collectie aan. Neem rustig een kijkje in het assortiment en bestel jouw kaarsen in onze webshop!

Kun je Led kaarsen buiten gebruiken?

Een normale Led kaars zou je in principe buiten kunnen gebruiken, mits het droog weer is. Je kunt de kaarsen na gebruik dan wel beter mee naar binnen nemen, zelfs als het ’s nachts droog blijft. In de nacht koelt het vaak flink af, hierdoor ontstaat er vocht wat in het systeem van de Led kaars kan komen.

Gelukkig bestaan er speciale Led kaarsen voor buiten. Deze onderscheiden zich van normale Led kaarsen doordat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Ledlamp is dusdanig beschermd dat het goed bestand is tegen invloeden van buiten. Daarnaast hebben Led kaarsen die je buiten kunt zetten een strakke en waterdichte sluiting aan de onderkant. Deze waterdichte afsluiting dient om het elektrische systeem, de batterijen en de schakelaar te beschermen.

Wil je led kaarsen buiten gebruiken? Wij raden dan aan om een afstandsbediening erbij te nemen. Je hoeft dan het klepje van de batterij niet steeds open te maken om bij de aan- en uitschakelaar te komen. De batterijen voor deze waterdichte kaarsen gaan heel lang mee, ze hebben maar liefst 1500 branduren.

Waar kun je Led kaarsen buiten voor gebruiken?

Kaarsen zorgen binnenshuis voor veel warmte en sfeer, het zou daarom ideaal zijn als je kaarsen ook buiten kon gebruiken. Het is echter vrijwel nooit tegelijk windstil en droog in Nederland. Een kaars zal daardoor buiten al vrij snel uitwaaien of doven doordat het nat regent. Tegenwoordig bestaan er echter ook Led kaarsen. Deze kaarsen zijn voorzien van een batterij en Ledlamp. Gewone Led kaarsen kun je echter beter niet buiten gebruiken, ze zullen door weersomstandigheden snel kapot gaan.

Bij Geur voor je Huis kun je echter ook speciale Led kaarsen voor buiten kopen. Deze kaarsen zijn speciaal ontwikkeld om buitenshuis te gebruiken. Je kunt ze voor allerlei redenen gebruiken, zoals tijdens een feestje buiten, om een mooie sfeer te creëren in de tuin, romantisch op een terrastafel of als brandende herinnering op een graf of ander gedenkteken.

De voordelen van Led kaarsen voor buiten

Led kaarsen voor buiten bieden veel voordelen. Wil je een mooie sfeer creëren in jouw tuin of ben je op zoek naar een kaars die buiten gewoon blijft branden? Kies dan voor een buiten Led kaars! Deze hebben de volgende voordelen:

 • Geur voor je Huis biedt Led kaarsen van het merk Deluxe HomeArt aan. Dit zijn hoogwaardige kaarsen die er levensecht uitzien;
 • De Led kaarsen voor buiten zijn goed afgedicht waardoor ze goed tegen alle weersomstandigheden kunnen;
 • Wat voor weer het ook is, de kaarsen zullen altijd blijven branden;
 • Led kaarsen zijn niet gevaarlijk omdat ze geen echte vlam hebben. Je kunt ze daarom overal neerzetten in jouw tuin, op het terras of onder een luifel. Je hoeft niet te letten op brandgevaar;
 • De Led kaarsen zijn voorzien van batterijen die heel lang meegaan. Ze hebben maar liefst 1500 branduren. Hierdoor zijn de kaarsen ook zeer geschikt om bij een monument of op een begraafplaats neer te zetten. De vlam blijft altijd aan en je hoeft de batterij na lange tijd pas te vervangen;
 • Je hebt keus uit verschillende soorten en kleuren Deluxe HomeArt kaarsen;
 • Ook voor de afstandsbediening en batterijen kun je bij ons terecht.

De verschillende soorten buiten kaarsen

Wil je Led kaarsen buiten gebruiken? Geur voor je Huis heeft een mooi assortiment buiten Led kaarsen in verschillende maten en kleuren. Wij hebben de kaarsen in verschillende neutrale kleuren. Deze kleuren zijn erg geschikt voor gebruik in jouw tuin of op het terras. Ga je een bruiloft in de buitenlucht organiseren? Misschien is het dan mooi om vele witte kaarsen te plaatsen als het buiten donker is. De stemmige zwarte kaarsen zijn daartegen weer heel geschikt voor rouwverwerking.

De Led kaarsen voor buiten zijn van het merk Deluxe HomeArt. Dit bedrijf heeft een zeer vernieuwende kaars ontwikkeld die precies op een echte kaars lijkt. De kaars ziet er hetzelfde uit en het voelt hetzelfde. Deze kaarsen zijn gemaakt van echt kaarsvet. Daarnaast heeft het een laagje hars bovenop de kaars, dit geeft een vloeibaar effect van gesmolten kaarsvet. Dit ziet er zo echt uit dat je het bijna niet durft aan te raken. De kaarsen zijn geschikt voor buiten en kunnen tegen zon en regen (spatwaterdicht).

Batterijen en afstandsbediening

Voor deze kaarsen kun je een afstandsbediening bijbestellen. Dit is erg handig, want de afsluiting aan de onderkant is erg strak uitgevoerd. Dit wordt gedaan om vocht buiten te houden. De aan- en uitschakelaar en de batterijen bevinden zich onder deze afsluiting. Met een afstandsbediening is het heel eenvoudig om de kaarsen te bedienen. Ook kun je de felheid veranderen en de timerfunctie gebruiken via deze afstandsbediening.

Wij bieden de Led kaarsen van Deluxe HomeArt in diverse formaten en kleuren. De batterijen C zorgen voor 1500 branduren. De batterijen en de afstandsbediening worden niet meegeleverd, je kunt deze natuurlijk wel in onze webshop bestellen!

Wil je sfeer creëren op jouw terras of in jouw tuin met Led kaarsen voor buiten? Bestel ze dan bij Geur voor je Huis!