Wij van Geurvoorjehuis.nl bieden wax aan in de volgende merken: Woodwick, Bridgewater Candle, Village Candle en Yankee Candle en Bomb

mmmm, Je hebt één of meerdere wax melts bij ons aangeschaft.

Om optimaal van je smelt wax  te kunnen genieten hier een paar tips:
* Gebruik een half wax blokje per keer dat is echt ruim voldoende om minimaal één avond van de wax geur te genieten. 
* Als je het de volgende keer weer verwarmt, dan geurt hij waarschijnlijk nog steeds heerlijk en anders kun je dan de andere helft toevoegen. Let op we weten niet hoe groot je wax brander is dat de wax bar er niet overheen loopt. Als je een wax brander bij ons hebt aangeschaft kan er een heel blokje in gesmolten worden.
* Doe het doosje altijd weer dicht hierdoor blijft de wax geur beter bewaard. Ook als je losse wax blokjes hebt besteld, bewaar ze in het folie zakje.
*Bewaar de wax niet in de felle zon.
*Koop wax blokjes in dezelfde geur als je geurzakjes zo ruikt je hele huis hetzelfde.
*Wissel geuren regelmatig af om je neus scherp te houden. Een geur die je in de zomer niet lekker vindt, kan in de winter wel je lievelings wax melt zijn.
*Je verwisselt makkelijk van wax geur door de wax even te verwarmen dan pak je zo de hele wax eruit. Evt resten kun je makkelijk met heet water wegspoelen.
*Last van kookluchtjes of etensluchtjes bijvoorbeeld na het gourmetten? Deze luchtjes kun je heel makkelijk de baas door meteen een wax blokje te smelten.
*Plaats een wax brander in een rookruimte en de lucht wordt er een stuk aangenamer.
 

* Hier vind je nog een filmpje wat je alles laat zien.