Countryfield Candle Adventure gaat met je mee op avontuur!

 • Countryfield Candle Geurstokjes Adventure 1

  Countryfield Candle Geurstokjes Adventure

   23,95
 • Countryfield Candle Large Adventure 2

  Countryfield Candle Large Adventure

   24,95
 • Countryfield Candle Medium Adventure 3

  Countryfield Candle Medium Adventure

   17,95
 • Countryfield Candle Small Adventure 4

  Countryfield Candle Small Adventure

   8,95
 • Countryfield Hand Wash Adventure 5

  Countryfield Hand Wash Adventure

   5,95

Countryfield Candle Adventure gaat met je mee op avontuur! De wereld is aan jou om te verkennen. trotseer de Himalaya en bekijk de wereld vanuit een prachtige blauwe lucht. Droom weg met een
dierenorkest in het regenwoud van Borneo of sta oog in oog met de Afrikaanse koning van de jungle. naar een gouden universum waar stijl en gratie
worden gecombineerd met passie en onverschrokkenheid.
Adventure is een bloemige geur op basis van hout.
Notes: Witte bloem geur, bergamot, ylang-ylang, casablanca lelie, Oranjebloesem, Amber, Sandelhout, Tahitiaanse Vanille.

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Countryfield Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.