Yankee Candle Cactus Flower & Agave brengt een sprankelende en levendige geur in je huis. Het brengt je naar de plek waar de woestijn de zee ontmoet: cactus en waterhyacint, zeemos en duingras.

Top: zeelucht, duingras, water hyancinth.
Midden: blauwe kamille, cactusbloesem, aloë.
Basis: vetiver, zee mos, kiezelsteen.

Wij bieden alle variatie’s van deze geur.

Topnoot is de eerste indruk van de geur, middelnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

  • Yankee Candle Elevation Small Cactus Flower & Agave

     9,56 Aanbieding!
Elevation

Een bijzondere lijn in de Yankee Candle familie is de Elevtion Collection. Heerlijke geuren uitgevoerd in neutrale kleuren. Elke geur is er in 3 variatie´s Large (met 2 lonten), Medium (met 3 lonten) en Small (met 1 lont).

Het uiterlijk maakt deze kaarsen bijzonder. Mooie zachte randen, een nieuw look en kwalitatief dik glas: de Elevation Collection van Yankee Candle is gemaakt met oog voor detail en luxe met vormgeving als uitgangspunt. De neutrale kleuren van de kaarsen gecombineerd met een strakke, tijdloze vormgeving zorgen ervoor dat ze ook bij jou in huis een ware blikvanger zullen zijn.
De vormgeving is compleet gemaakt met een deksel van geborsteld metaal. Deze deksel is ook te gebruiken als onderzetter. Dit geeft je kaars een extra mooie uitstraling en is ook nog eens reuze handig!

Natuurlijk heeft Yankee Candle ook deze geuren gemaakt met een hoge kwaliteit zachte was waardoor de kaars mooi gelijkmatig smelt en een sterke geursensatie geeft.

Bij Geurvoorjehuis.nl hebben we alle actuele geuren en verzenden we de Yankee Candle Elevation kaarsen snel.

Nieuwe Geuren

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe geuren schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Woodwick. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die 0,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.