Village Candle Tropical Getaway hoort bij de geurgroep Citrus & Fruity.

Soms is de beste manier om door de werkweek te komen te genieten van een dagdroom van zonovergoten eilanden, Pina Colada’s en tenen in het warme zand. Deze tropische geur met zijn tonen van gemalen ananas en zoete kokosmelk zal je iedere dag van de week een zoete herinnering aan je favoriete vakantie bezorgen.

Notes:
Top: Geraspte Kokosnoot, Zongerijpte Ananas, Kaffir Limoen
Mid: Jamaicaanse Rum Accord, Kokosmelk
Basis: Maraschino Kers, Rabarber, Gesuikerde Vanille

Topnoot is de eerste indruk van de geur, middelnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

 • Village Candle Large Jar Tropical Getaway 1

  Village Candle Large Jar Tropical Getaway

   28,95
 • Village Candle Medium Jar Tropical Getaway 2

  Village Candle Medium Jar Tropical Getaway

   23,95
 • Village Candle Mini Jar Tropical Getaway 3

  Village Candle Mini Jar Tropical Getaway

   8,95 Aanbieding!
 • Village Candle Small Jar Pure Linen 4

  Village Candle Small Jar Pure Linen

   17,95
 • Village Candle Small Jar Tropical Getaway 5

  Village Candle Small Jar Tropical Getaway

   17,95
 • Village Candle Wax Melt Tropical Getaway 6

  Village Candle Wax Melt Tropical Getaway

   4,95 Aanbieding!
Village Candle

In 1993 kwam Village Candle tot leven op een klein tweepitsfornuis in de USA. Geboren uit een passie voor vakmanschap uit New England die tot op de dag van vandaag nog steeds brandt, is dit in Maine gevestigde bedrijf nu een wereldwijde geurmerk, die heerlijke rookarme kaarsen maakt met rijke, gedenkwaardige geuren. Met zorg gemaakt en met de hand getrimd, fleuren deze kaarsen huizen en harten over de hele wereld op. Elke Village Candle kaars poolt makkelijk door de 2 lonten. (altijd loodvrij en gemaakt van de met de hand getrimd katoen) en de hoogwaardige paraffinewas. Bij Geurvoorjehuis.nl hebben wij het totale Village Candle Asortiment

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Village Candle. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.