Vellutier Swiss Chocolate Fondant
Deze Vellutier geur brengt je naar Zwitserland! De heerlijke geur van Zwitserse chocolade met een zoete fondant topping. Deze geur trakteert je op een heerlijke zoete verwennerij en zorgt ervoor dat je even heerlijk een moment voor jezelf te hebt.

 • Vellutier Large Candle Swiss Chocolate Fondant 1

  Vellutier Large Candle Swiss Chocolate Fondant

   36,95
 • Vellutier Medium Candle Swiss Chocolate Fondant 2

  Vellutier Medium Candle Swiss Chocolate Fondant

   24,95
 • Vellutier Small Candle Evening At The Opera 3

  Vellutier Small Candle Evening At The Opera

   15,95
 • Vellutier Small Candle Swiss Chocolate Fondant 4

  Vellutier Small Candle Swiss Chocolate Fondant

   15,95
 • Vellutier Wooden Box Wax Melt Swiss Chocolate Fondant 5

  Vellutier Wooden Box Wax Melt Swiss Chocolate Fondant

   7,95
Vellutier Jewellers of Fragrance!

Vellutier is een uniek merk met luxe uitstraling en de heerlijkste geuren en prettige  eigenschappen.
De geurkaarsen van Vellutier zitten in een klassieke pot van dik gegoten, helder glas met een afgeschuinde rand en in de bijpassende deksel is het heraldische Vellutier logo gegraveerd. Dit geeft de kaarsen een robuust en luxe uitstraling.

Formaten

Vellutier kaarsen zijn er in 3 formaten en elke kaars is gemaakt van was. Deze unieke was  is gemaakt uit koolzaad afkomstig van Europese gewassen, daardoor hebben de geuren een romig effect geeft.
De kaarsen van Vellutier hebben een lont van Egyptisch katoen. Deze worden vervaardig met de allerhoogste kwaliteit van deze speciale katoen waardoor de kaars rustig brandt met een mooie en schone vlam.

Wax melts

Naast luxe kaarsen in 3 formaten heeft Vellutier ook wax melts. Deze wax zit in een luxe houten kistje, dat erg veel weg heeft van een sigarenkistje. De wax melts dien je minimaal in twee delen te breken en zorgt voor urenlang een heerlijke geur in je huis. Door deze luxe verpakking is de wax ook uiterst geschikt om cadeau te geven!

Wereldreis

Vellutier heeft unieke geuren. De zorgvuldig geselecteerde geuren die gemaakt zijn tot elegante composities brengen je de hele wereld over. Bij Geurvoorjehuis.nl bieden we alle Vellutier geuren aan.