Yankee Candle Twinkling Lights is een is een feestelijke geur uit de geurgroep Woody en in alle varianten verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis.

 

 • Yankee Candle Filled Votive Twinkling Lights 3 pack 1

  Yankee Candle Filled Votive Twinkling Lights 3 pack

   12,95
 • Yankee Candle Large Jar Twinkling Lights 2

  Yankee Candle Large Jar Twinkling Lights

   26,95
 • Yankee Candle Medium Jar Twinkling Lights 3

  Yankee Candle Medium Jar Twinkling Lights

   22,95
 • Yankee Candle Signature Large Jar Twinkling Lights 4

  Yankee Candle Signature Large Jar Twinkling Lights

   32,95
 • Yankee Candle Small Jar Twinkling Lights 5

  Yankee Candle Small Jar Twinkling Lights

   9,95
 • Yankee Candle Votive Twinkling Lights 6

  Yankee Candle Votive Twinkling Lights

   2,45
 • Yankee Candle Wax Melt Twinkling Lights 7

  Yankee Candle Wax Melt Twinkling Lights

   2,65

Yankee Candle Twinkling Lights is een Houtige geur.

Yankee Candle Twinkling Lights brengt je naar sfeervol verlichte huizen. Dit is een feestelijke mix van amandel-, jasmijn- en ambertonen.

Notes:
Top: Amandel, Perzik
Mid: Melk, Jasmijn, Frangipani
Basis: Vanille, Sandelhout, Cederhout

Topnoot is de eerste indruk van de geur, middelnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

Yankee Candle

Yankee Candle is  het Amerika’s geurkaarsen merk met meer dan 300 eigen winkels in de Verenigde Staten. Yankee Candle is ontstaan  in 1969 door Michael Kittredge. De zestienjarige Mike Kittredge, die te arm was om een ​​cadeau voor zijn moeder te kopen, smolt wat kleurpotloden om een ​​kaars voor haar te maken. Een buurvrouw zag het en overtuigde Mike om de kaars aan haar te verkopen. Met die kleine omzet kocht hij genoeg was om twee kaarsen te maken – een voor zijn moeder en een andere om te verkopen. Dat was de geboorte van Yankee Candle. Inmiddels worden de Yankee Candle geurkaarsen verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld. In Nederland vind je het complete, actuele Yankee Candle assortiment bij Geurvoorjehuis.nl

Geur van de maand

Elke maand heeft Yankee Candle 2 geuren, 1 elevation en vaak ook een speciaal produkt met 25% korting.  De geuren van de maand zijn altijd geuren die bij de tijd van het jaar passen. En naast dat je zelf van de heerlijke geuren kunt genieten, zijn ze natuurijk ook heel geschikt als cadeau.
Let wel we garanderen niet dat de geuren de gehele maand verkrijgbaar zijn op = op.
Kijk hier voor de actuele maandaanbiedingen.

8=7

Bij geurvoorjehuis.nl hebben we diverse vaste actie’s en zo ook voor het merk Yankee Candle. Zo ontvang je oa bij de scenterpiece, de votive’s en de wax melt de 8ste gratis. De korting wordt automatisch toegepast als je het 8ste artikel in je winkelmandje stopt. Je kunt met deze actie diverse geuren combineren.

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Woodwick. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.