Yankee Candle Clean Cotton brengt een heerlijke frisse geur met vleugen witte bloemen in je huis! Clean Cotton hoort bij de geurgroep Fresh & Clean en in alle varianten verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis.

 • Yankee Candle Clean Cotton Ultrasonic Aroma Oil 1

  Yankee Candle Clean Cotton Ultrasonic Aroma Oil

   6,95
 • Yankee Candle Car Jar Clean Cotton 2

  Yankee Candle Car Jar Clean Cotton

   3,90
 • Yankee Candle Clean Cotton Car Powered Fragrance Diffuser Refill 3

  Yankee Candle Clean Cotton Car Powered Fragrance Diffuser Refill

   4,95 Aanbieding!
 • Yankee Candle Electric Scent Plug Base Clean Cotton 4

  Yankee Candle Electric Scent Plug Base Clean Cotton

   12,95
 • Yankee Candle Electric Scent Plug Refill Clean Cotton 2 stuks 5

  Yankee Candle Electric Scent Plug Refill Clean Cotton 2 stuks

   9,95
 • Yankee Candle Filled Votive Clean Cotton 6

  Yankee Candle Filled Votive Clean Cotton

   4,95
 • Yankee Candle Filled Votive Clean Cotton 3 pack 7

  Yankee Candle Filled Votive Clean Cotton 3 pack

   12,95
 • Yankee Candle Fragrance Spheres Clean Cotton 8

  Yankee Candle Fragrance Spheres Clean Cotton

   7,95
 • Yankee Candle Large Jar Clean Cotton 9

  Yankee Candle Large Jar Clean Cotton

   34,95
 • Yankee Candle Medium Jar Clean Cotton 10

  Yankee Candle Medium Jar Clean Cotton

   26,95
 • Yankee Candle Reed Diffuser Clean Cotton 11

  Yankee Candle Reed Diffuser Clean Cotton

   22,95
 • Yankee Candle Scenterpiece Easy Melt Cup Clean Cotton 12

  Yankee Candle Scenterpiece Easy Melt Cup Clean Cotton

   7,95
 • Yankee Candle Signature Large Jar Clean Cotton 13

  Yankee Candle Signature Large Jar Clean Cotton

   34,95
 • Yankee Candle Signature Small Tumbler Clean Cotton 14

  Yankee Candle Signature Small Tumbler Clean Cotton

   11,95
 • Yankee Candle Small Jar Clean Cotton 15

  Yankee Candle Small Jar Clean Cotton

   9,50 Aanbieding!

Yankee Candle Clean Cotton

Yankee Candle Clean Cotton is een heerlijk frisse geur en één van de favorieten van onze trouwe klanten. Wil jij de geur van de zomer in huis halen? Deze licht frisse geur heeft een zweem van witte bloemen en hoort daarom in de geurgroep Fresh and Clean. Bij Geur voor je Huis kun je de geur in alle varianten bestellen, zoals een Yankee Candle Clean Cotton Diffuser of een Yankee Candle Clean Cotton large jar.

Yankee Candle Clean Cotton; een frisse geurbeleving

Waar denk je aan als je de geur van de zomer moet beschrijven? Velen zullen dan de geur van fris gewassen beddengoed beschrijven dat buiten in de zon heeft gehangen om te drogen. Een mengeling van fris katoen met een zweem van wilde bloemen die in zonovergoten velden staan.

Yankee Candle Clean Cotton is een geur van zon gedroogd katoen in combinatie met groene noten, witte bloemen en een vleugje citroen. De Yankee Candle geuren bestaan uit zogenaamde noten. De top noot is de eerste indruk van het parfum, de middelste noot is het belangrijkste orgaan van de geur en de basis is de laatste indruk. De Clean Cotton geur is als volgt opgebouwd:

Top: Ozon, bladgroen, bergamot.

Mid: Lelietjes van dalen en roos.

Basis: Vetiver, cederhout en muskus.

De geur van zomer in je huis halen

De zomer, wie houdt er niet van? Maar wat betekent de geur van de zomer voor jou? Is het de geur van de zee, van een tropisch paradijs of misschien vers gemaaid gras? Geuren kunnen gelukkige herinneringen oproepen aan voorbije seizoenen. Bepaalde geuren horen gewoon bij verschillende tijden van het jaar.

Zo past Yankee Candle Clean Cotton perfect bij de zomer. De geur brengt op een natuurlijke manier de zomer in jouw huis. Het is een ideale combinatie van geuren die bij zomerse dagen horen. Fris gewassen katoen, een vleug groen gras, een lichte bloemgeur en een klein beetje lemon. Je kunt er op mooie warme dagen van genieten, maar het kan je ook helpen om dat optimale zomergevoel in huis te halen wanneer het minder mooi weer is.

Yankee Candle Clean Cotton voor jezelf of als cadeau

Geur voor je huis beidt je deze geur in vele variaties aan. Natuurlijk kun je de bekende Yankee Candle Clean Cotton large jar bij ons bestellen. De Large Jar is een favoriet bij velen, het heeft een hoogte van 19 cm en een doorsnede van 8 cm. De grote geurkaars zorgt voor minimaal 150 uur heerlijke Clean Cotton geur in jouw huis.

De Yankee Candle Clean Cotton large jar is een glazen, moderne en elegante pot waar het merk bekend mee geworden is. Het is voorzien van een glad sojawasmengsel dat zorgt voor een schone en consistente verbranding. De wax bestaat uit ingrediënten van topkwaliteit die onderscheidende levensechte geuren creëren. De lont bestaat uit 100% natuurlijke vezels, grondig getest voor de best mogelijke verbranding.

Een ander populair product is de Yankee Candle Clean Cotton Diffuser. Deze vernieuwde reed diffuser van Yankee Candle bevat 120 ml heerlijke geurolie en maar liefst 12 reeds. Deze combinatie zorgt voor maximaal 10 uur heerlijke Clean Cotton geur in je huis. De reed diffuser is een prachtig vormgegeven glas met een houten deksel.

Yankee Candle biedt echter nog veel meer mogelijkheden, zoals aroma olie, een powered fragance diffuser, een Votive clean cotton geurkaars of een easy melt cup.

Breng de zomer in jouw huis met deze heerlijke geur! De geur is in veel varianten verkrijgbaar, heel leuk voor jezelf, maar ook om weg te geven als cadeau!