Yankee Candle Autumn Sunset is een zonnige herfstgeur uit de geurgroep Woody en in alle varianten verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis.

 • Yankee Candle Filled Votive Autumn Sunset 3 pack 1

  Yankee Candle Filled Votive Autumn Sunset 3 pack

   12,95
 • Yankee Candle Large Jar Autumn Sunset 2

  Yankee Candle Large Jar Autumn Sunset

   26,95
 • Yankee Candle Medium Jar Autumn Sunset 3

  Yankee Candle Medium Jar Autumn Sunset

   22,95
 • Yankee Candle Signature Large Jar Autumn Sunset 4

  Yankee Candle Signature Large Jar Autumn Sunset

   32,95
 • Yankee Candle Signature Large Tumbler Autumn Sunset 5

  Yankee Candle Signature Large Tumbler Autumn Sunset

   33,95
 • Yankee Candle Signature Medium Jar Autumn Sunset 6

  Yankee Candle Signature Medium Jar Autumn Sunset

   27,95

Yankee Candle Autumn Sunset is een heerlijke herfstgeur die alleen in de Large en Medium Jar verkrijgbaar is. Deze geur brengt je naar het perfecte plekje om te genieten van het laatste momentje van een herfstige zonsondergang. Geniet van de geur van cederhout, sandelhout en een vleugje citrus.

Notes:
Top: Citroen en Sinaasappel.
Mid: Cederhout, Lavendel, Heliotrroop.
Basis: Amber, Sandelhout.

Topnoot is de eerste indruk van de geur, middelnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

Yankee Candle

Yankee Candle is  het Amerika’s geurkaarsen merk met meer dan 300 eigen winkels in de Verenigde Staten. Yankee Candle is ontstaan  in 1969 door Michael Kittredge. De zestienjarige Mike Kittredge, die te arm was om een ​​cadeau voor zijn moeder te kopen, smolt wat kleurpotloden om een ​​kaars voor haar te maken. Een buurvrouw zag het en overtuigde Mike om de kaars aan haar te verkopen. Met die kleine omzet kocht hij genoeg was om twee kaarsen te maken – een voor zijn moeder en een andere om te verkopen. Dat was de geboorte van Yankee Candle. Inmiddels worden de Yankee Candle geurkaarsen verkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld. In Nederland vind je het complete, actuele Yankee Candle assortiment bij Geurvoorjehuis.nl

Geur van de maand

Elke maand heeft Yankee Candle 2 geuren met 25% korting.  De geuren van de maand zijn altijd geuren die bij de tijd van het jaar passen. En naast dat je zelf van de heerlijke geuren kunt genieten, zijn ze natuurijk ook heel geschikt als cadeau.
Let wel we garanderen niet dat de geuren de gehele maand verkrijgbaar zijn op = op.
Kijk hier voor de actuele maandaanbiedingen.

8=7

Bij geurvoorjehuis.nl hebben we diverse vaste actie’s en zo ook voor het merk Yankee Candle. Zo ontvang je oa bij de scenterpiece, de votive’s en de wax melt de 8ste gratis. De korting wordt automatisch toegepast als je het 8ste artikel in je winkelmandje stopt. Je kunt met deze actie diverse geuren combineren.

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Woodwick. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief

We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.