Vellutier is verkrijgbaar is 3 verschillende formaten en in heerlijke wax verpakt in superleuke kistjes.

De geurkaarsen van Vellutier zitten in een klassieke pot van dik gegoten, helder glas met een afgeschuinde rand en in de bijpassende deksel is het heraldische Vellutier logo gegraveerd. Dit geeft de kaarsen een robuust en luxe uitstraling.

Formaten

Vellutier kaarsen zijn er in 3 formaten en elke kaars is gemaakt van was. Deze unieke was  is gemaakt uit koolzaad afkomstig van Europese gewassen, daardoor hebben de geuren een romig effect geeft.
De kaarsen van Vellutier hebben een lont van Egyptisch katoen. Deze worden vervaardig met de allerhoogste kwaliteit van deze speciale katoen waardoor de kaars rustig brandt met een mooie en schone vlam.

Wax melts

Naast luxe kaarsen in 3 formaten heeft Vellutier ook wax melts. Deze wax zit in een luxe houten kistje, dat erg veel weg heeft van een sigarenkistje. De wax melts dien je minimaal in twee delen te breken en zorgt voor urenlang een heerlijke geur in je huis. Door deze luxe verpakking is de wax ook uiterst geschikt om cadeau te geven!

Wereldreis

Vellutier heeft unieke geuren. De zorgvuldig geselecteerde geuren die gemaakt zijn tot elegante composities brengen je de hele wereld over. Bij Geurvoorjehuis.nl bieden we alle Vellutier geuren aan.

Sparen voor korting

Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.
Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Vellutier.  Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.