Greenleaf Cider Grove is een fruitig trio van appels, bramen en sinaasappelschilmelange met verwarmende winterse kruiden van kaneel en nootmuskaat> Dit brengt een heerlijke geur van versgebakken taart in je huis. Een ware traktatie.

Topnoten: Sinaasappelschil, Appel, Bramen
Hartnoten: kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, cassia
Basisnoten: Patchouli, Ceder, Honing

 • Greenleaf Diffuser Refil Oil Cider Grove 1

  Greenleaf Diffuser Refil Oil Cider Grove

   17,95
 • Greenleaf Geurstokjes / Reed Diffuser Cider Grove 2

  Greenleaf Geurstokjes / Reed Diffuser Cider Grove

   19,75 Aanbieding!
 • Greenleaf geurzakje Cider Grove 3

  Greenleaf geurzakje Cider Grove

   4,50
 • Greenleaf geurzakje Cider Grove 4 stuks 4

  Greenleaf geurzakje Cider Grove 4 stuks

   16,95 Aanbieding!
 • Greenleaf geurzakje slim Cider Grove 5

  Greenleaf geurzakje slim Cider Grove

   3,50
 • Greenleaf geurzakje slim Cider Grove 4 stuks 6

  Greenleaf geurzakje slim Cider Grove 4 stuks

   12,95 Aanbieding!
 • Greenleaf Roomspray Cider Grove 7

  Greenleaf Roomspray Cider Grove

   13,95
 • Greenleaf Signature Jar Cider Grove 8

  Greenleaf Signature Jar Cider Grove

   22,95
 • Greenleaf Wax Bar Cider Grove 9

  Greenleaf Wax Bar Cider Grove

   8,95

Greenleaf
Greenleaf is al meer dan 50 jaar een Amerikaans familiebedrijf in heerlijke geuren. Alle artikelen worden in Amerika gemaakt en het bedrijf staat bekend om zijn soiale karakter. Greenleaf heeft meer dan 20 heerlijke geuren en staat met name bekend om zijn geurzakjes.Inmiddels worden de Greenleaf productenverkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld. In Nederland vind je het complete, actuele Greenleaf assortiment bij Geurvoorjehuis.nl

8=7
Bij geurvoorjehuis.nl hebben we diverse vaste actie’s en zo ook voor het merk Greenleaf. Zo ontvang je oa bij de alle varianten van geurzakjes de 8ste gratis. De korting wordt automatisch toegepast als je het 8ste artikel in je winkelmandje stopt. Je kunt met deze actie diverse geuren combineren.

Sparen voor korting
Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.

Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Greenleaf. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief
We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.