Greenleaf Gooseberry & Fig is een fruitige geur en in alle variatie’s verkrijgbaar bij Geurvoorjehuis.

 • Greenleaf Diffuser Refil Oil Gooseberry & Fig 1

  Greenleaf Diffuser Refil Oil Gooseberry & Fig

   17,95
 • Greenleaf Geurstokjes / Reed Diffuser Gooseberry & Fig 2

  Greenleaf Geurstokjes / Reed Diffuser Gooseberry & Fig

   21,95
 • Greenleaf geurzakje Gooseberry & Fig 3

  Greenleaf geurzakje Gooseberry & Fig

   4,50
 • Greenleaf geurzakje Gooseberry & Fig 4 stuks 4

  Greenleaf geurzakje Gooseberry & Fig 4 stuks

   16,95 Aanbieding!
 • Greenleaf geurzakje slim Gooseberry & Fig 5

  Greenleaf geurzakje slim Gooseberry & Fig

   3,50
 • Greenleaf geurzakje slim Gooseberry & Fig 4 stuks 6

  Greenleaf geurzakje slim Gooseberry & Fig 4 stuks

   12,95 Aanbieding!
 • Greenleaf Roomspray Gooseberry & Fig 7

  Greenleaf Roomspray Gooseberry & Fig

   13,95
 • Greenleaf Wax Bar Gooseberry & Fig 8

  Greenleaf Wax Bar Gooseberry & Fig

   8,95

Greenleaf Gooseberry & Fig is een fruitige geur die verrukkelijke tonen van ananas, limoen, vijg en olijf combineren in een laag romige kokosnoot. De basis van amber en sandelhout zorgen voor een ​​geur die zijdezacht is.

Greenleaf
Greenleaf is al meer dan 50 jaar een Amerikaans familiebedrijf in heerlijke geuren. Alle artikelen worden in Amerika gemaakt en het bedrijf staat bekend om zijn soiale karakter. Greenleaf heeft meer dan 20 heerlijke geuren en staat met name bekend om zijn geurzakjes.Inmiddels worden de Greenleaf productenverkocht in meer dan 50 landen over de hele wereld. In Nederland vind je het complete, actuele Greenleaf assortiment bij Geurvoorjehuis.nl

8=7
Bij geurvoorjehuis.nl hebben we diverse vaste actie’s en zo ook voor het merk Greenleaf. Zo ontvang je oa bij de alle varianten van geurzakjes de 8ste gratis. De korting wordt automatisch toegepast als je het 8ste artikel in je winkelmandje stopt. Je kunt met deze actie diverse geuren combineren.

Sparen voor korting
Bij geurvoorjehuis.nl zijn we zuinig op onze klanten en zien we je graag terug. Je kunt daarom bij ons geurpunten sparen. Dit gaat heel eenvoudig.

Je maakt een account aan op onze site en als je een bestelling plaatst dien je ingelogd te zijn. Je spaart geurpunten op alle artikelen, dus ook op Greenleaf. Voor elke bestede euro ontvang je 1 geurpunt die o,05 waard is! Je kunt deze dan vrij besteden bij een volgende bestelling. Geurpunten zijn onbeperkt geldig en voor alles te besteden.

Nieuwsbrief
We hebben zeer regelmatig aanbiedingen en nieuwe geuren.Wil je op de hoogte blijven van alle geur nieuwtjes en aanbiedingen abonneer je dan op onze nieuwsbrief.