Shop hier

Bridgewater Candle Kerstgeuren

Bridgewater heeft ook de heerlijkste interieurparfums voor de gezelligste maand voor je huis!
 

Wij hebben alle kerstgeuren in alle variatie's die leverbaar zijn

CHRISTMAS BLISS

Bridgewater Christmass Bliss brengt je helemaal in  kerstsfeer met warme vanille, nootmuskaat en kaneel. Een geur waarvan iedereen houd en gezelligheid brengt. De kaarsen en wax bars zijn ook nog eens uitgevoerd in kerstrood!
Klik hier voor ons aanbod in Christmas Bliss

Cup of Cheer

Bridgewater Cup of Cheer is in het najaar van 2014 geintroduceerd door Bridgewater. Cup of Cheer is een heerlijke geur van zoete drank, kruidnagel, nootmuskaat, kaneel, gember, kardemom (familie van de gember, het heeft een zoete geur), room, vanille en schuimende melk. Het is een heerlijke geur die niet snel verveelt en super past in het najaar de winter en rondom de feestdagen.
Klik hier voor ons aanbod in Cup of Cheer

Merry Morning


Bridgewater Merry Morning. Deze geur brengt de vrolijkheid van kerst in je huis. Verwachtingsvol kijkt iedereen uit naar de geboorte van het kerstkind, de gezelligheid en de kadootjes onder de boom. De geur is een combinatie van de zoetheid van gesuikerde peren met een ondertoon van kaneel, kruidnagel, vanille en witte muskus.
Klik hier voor ons aanbod in Merry Morning

Silent Night


Bridgewater Silent Night laat uw huis heerlijk ruiken. Silent Night is de serene kerstgeur van Bridgewater met vanille, amber en sandelhout, jasmijn en lelie. Bridgewater Silent Night is een geur die het vooral in de decembermaand goed doet maar eigenlijk de hele winter heerlijk ruikt. Door de mooie voorkant heel geschikt om gezellig neer te zetten of weg te geven.
Klik hier voor ons aanbod in Silent Night

Snow Day


Bridgewater Snow day. Verras je huis met deze heerlijke geuren van verse bloemen en met vleugen van vanille en sandelhout. Bridgewater Snow day  is een geur die je laat verlangen naar lange winterwandelingen in de sneeuw en is een heerlijk wintergeur.
Klik hier voor ons aanbod in Snow Day

Tree Trek


Bridgewater Tree Trek begeleidt je op je zoektocht naar de perfecte dennenboom. Deze begint natuurlijk in een geurig winterbos met heldere bloemengeuren en brengt je naar bergtoppen met frisse berglucht.
Klik hier voor ons aanbod in Tree Trek

© 2016 - 2017 geurvoorjehuis voor de heerlijkste geuren en parfums voor je huis | sitemap | rss