Shop hier

Over Geurvoorjehuis.nl

Over Geurvoorjehuis.nl

Geurvoorjehuis.nl is de webshop van Knip & Kado.
Knip & Kado is een kapsalon in Pesse met een kleine winkel met woonaccessoires erin. Maggie is de kapster en is dagelijks aanwezig. Simone is degene die de webshop beheert, de inkoop verzorgt, de pakjes inpakt etc etc etc.

In 2012 zijn we begonnen met een heel klein assortiment en het breidt zich nog steeds uit! Een aantal maanden na de opening van de winkel zijn we ook begonnen op internet met de webshop: Knusvoorjehuis.nl In 2016 beginnen we het zusje van Knusvoorjehuis.nl namelijk Geurvoorjehuis.nl. Zo kunnen we en de woonaccessoires en de geuren voor je huis beter onder de aandacht brengen.

Nu komt heel Nederland ineens in het kleine Pesse, Leuk!
We zijn wel uitgebreid, maar alles in ons assortiment voldoet nog steeds aan de voorwaarden die we in het begin hebben gesteld.

*Goede kwaliteit
*Betaalbaar 
*leuk voor jezelf en om kado te geven

En we passen ons assortiment aan aan de seizoenen.

Heb je nog vragen en of tips voor ons. Misschien ben je op zoek naar iets speciaals van de merken die we voeren, twijfel niet maar mail ons!

 

Knusse groet,

Maggie en Simone

Ps wat we soms tegenkomen is dat sommige mensen / webshops onze teksten en foto's  "lenen" zonder dat aan ons te vragen.
We zien dat altijd als een groot compliment onze foto's en teksten zijn dus zo goed! We steken er ook erg veel tijd in. Je ontvangt van ons altijd een bedank mail, en een dag later wordt je uitgebreid met je naam en een link door ons bedankt op onze eigen facebook en twitter!

© 2016 - 2018 geurvoorjehuis voor de heerlijkste geuren en parfums voor je huis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel