Bridgewater Candle Laundry zorgt voor een schone en heerlijk ruikende was!

 • Bridgewater Candle Drogerballen Wol in Zakje Set 4 1

  Bridgewater Candle Drogerballen Wol in Zakje Set 4

   14,95
 • Bridgewater Candle gift set Laundry Box 2

  Bridgewater Candle gift set Laundry Box

   32,50
 • Bridgewater Candle Sweet Grace Laundry Start Set 3

  Bridgewater Candle Sweet Grace Laundry Start Set

   32,95
 • Bridgewater Candle Sweet Grace Wasmiddel 4

  Bridgewater Candle Sweet Grace Wasmiddel

   18,50
 • Bridgewater Candle Sweet Grace wasparfum 5

  Bridgewater Candle Sweet Grace wasparfum

   14,95

Een geweldig duo: wasparfum en wasmiddel

Deze twee wasverzorgingsproducten vormen een geweldig duo! Gebruik het wasmiddel voor al je wekelijkse wasbeurten en het wasparfum voor een extra geurboost aan je textiel in de wasmachine of je droger.

We care!

Beide producten kunnen worden gebruikt voor alle soorten stoffen en werken uitstekend bij alle wastemperaturen van 30-95°C. We hebben ervoor gezorgd dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken die niet schadelijk zijn voor jou, je kleding en je wasmachine. 100% geur, 0% onzin! Dat betekent: Geen parabenen, siliconen, microplastics, bleekmiddel, kleurstoffen, vulstoffen en dierlijke producten.

Sweet Grace voor onderweg!

Net als met onze Sweet Grace Bodycare lijn, willen we dat je Sweet Grace niet alleen thuis maar ook onderweg kunt ervaren. Dus.. de zachte en unieke mix van Sweet Grace’s passievrucht, thee en patchouli geeft een intense en langhoudende geur op je kleding, sporthanddoeken, dekens, bedlinnen en nog veel meer. De Sweet Grace geur is al vele jaren geliefd onder huisparfum fans! Geurkaarsen, geursachets, geurstokjes, smeltblokjes zijn te vinden in het ruime assortiment van Geurvoorjehuis. Na het grote succes van de Sweet Grace Bodycare Line in 2021 waar we 6 producten introduceerden (douche foam, body cream, hand wash, hand cream en een body & bed mist), was het enige wat onze Sweet Grace fans nu nog misten, een geurbooster voor al hun was en  linnengoed. En hoe fijn is dit: Vanaf nu is het mogelijk om te slapen in een bed met frisgewassen Sweet Grace linnengoed, uit de douche te stappen en je in te wikkelen in geurige handdoeken, of in je favoriete spijkerbroek te springen die je omhult met de zachte geur van Sweet Grace – de nummer één favoriet van geurvoorjehuis!